Werkwijze

Ik biedt hulp bij het omschakelen naar een nieuwe “levenshouding”.

Via hypnotherapie ontdekken cliënten zelf de oorzaken van hun blokkades. De oorspong van die blokkades zijn negatieve conditioneringen, vaak ontstaan in de prille jeugd. Daarna help ik cliënt om via het innerlijke bewustzijn de rugzak te legen waardoor lasten letterlijk van de schouders zullen vallen. Angsten, fobieën en onzekerheid worden verleden tijd.

Als therapeut heb ik mijn eigen wijze van hulpverlening samengesteld. Dankzij ervaring, studie en persoonlijke ontwikkeling is er op maat gesneden hulpverlening voor iedere cliënt.

Cliënten die steun in de rug nodig hebben bij: studie- en loopbaankeuzes, zelfvertrouwen, angst en/of paniekaanvallen (ook bij kinderen met bedplassen, darmklachten en stotteren).

Noot:

Verbeter jouw functioneren door persoonlijke "kernwaarden" te ontdekken.

De verborgen antwoorden op vragen als: wie ben ik – wat wil ik – wat past het best bij mij?

 

 

Plan van aanpak

Na de intake volgt gelijk de 1ste sessie Hypnotherapie- of Coachingsessie.

  • Sessies zijn altijd 1 op 1 (bij kinderen is er 1 ouder bij)
  • Relatietherapie apart en/of samen
  • HypnoBirthing® Childbirth lessen voor ouders zijn in groepsverband of privé

In mijn 1ste sessie zal cliënt een test ervaren waardoor hij/zij zeker weet wat hypnose is. Dit ter voorkoming van twijfel, aangezien wij normaal met elkaar spreken, cliënt alles hoort en geen zombie is.

Tijdens de 1e sessie gaan we op zoek naar de oorzaken van blokkades waardoor cliënt uit balans is geraakt. Cliënt wordt door mij begeleid om via het innerlijke bewustzijn zelf die blokkades op te sporen. Deze blokkades zijn de oorzaak van het negatieve gevoel of emotie.

Zodra cliënt zich daarvan bewust is kan de therapie beginnen. Met de handvatten die ik aanreik kan cliënt problemen verwerken en voorgoed uit zijn/haar systeem verdrijven. Cliënt neemt een ‘nieuwe levenshouding’ aan en is in staat om zelfvertrouwen, zelfrespect en levensvreugde te ervaren.

Het aantal sessies hangt af van de bagage die in de rugzak zit. Ervaring leert: 3 tot 5 sessies á 2 uur. Therapeut en cliënt bespreken na de 1e sessie de vervolgsessies.

In sommige situaties is 1 sessie voldoende om een acuut probleem op te lossen.

E-mail: info@levenshouding.nl