Hypnotherapie

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een supersnelle behandelingsmethode om oorzaken van negatieve conditioneringen te traceren, direct ermee af te rekenen en een positief gevoel van zelfredzaamheid te ervaren. Hypnotherapie is sterk in opkomst en wordt vaker ingezet ter bevordering van motivatie, concentratie en leerproblemen. Voor het oplossen van relatieproblemen, privé en zakelijk.

Erkenning

Hypnotherapie wordt steeds meer erkend door de reguliere hulpverleners en zelfs met succes bij kinderen toegepast. Zie: in de Media Prof. Dr. Marc Benninga. Rode Kruis Ziekenhuis den Haag. Hypnotherapie werkt bij bijna alle oorzaken die tot gevolg hebben dat cliënt zich uit balans voelt en beter wil functioneren of moeite heeft met het bereiken van persoonlijke doelstellingen.

Werkt bij verschillende problemen

Hypnotherapie werkt bij o.a. voor: zelfvertrouwen, depressie, sexuele blokkades, onvruchtbaarheid bij vrouwen en mannen, angst voor bevalling/geboorte, postnatale depressie, relatieproblemen, migraine /clusterhoofdpijn, slapeloosheid, geheugen en concentratieverbetering, stoppen met roken regressie, angsten, fobieën.

Lees ook: wat is hypnose?

 

Ervaring met hypnose

Een tiener uit Wenen (15 jr) met liftangst viel mij op omdat ze overmatig bloosde. Toen ik hiernaar vroeg bleek er meer aan de hand: Het blozen en haar liftangst veroorzaakten gebrek aan zelfvertrouwen en slechte resultaten op school. Ik bood mijn hulp aan. Tijdens de sessie ontdekte ze dat haar liftangst terug... lees verder

Lees meer ervaringen