Hypnotherapie voor kinderen vanaf 7 jaar

Hypnotherapie werkt op dezelfde gemakkelijke wijze bij kinderen.


(Tijdens deze sessies is een van de ouders aanwezig)

Spelenderwijs kunnen kinderen van hun conditioneringen af komen door hun te helpen focussen om een positieve variant van hun angst/blokkade/onzekerheid te creëren. Ze zijn in staat om negatieve houdingen/gevoelens gemakkelijk om te buigen naar het positieve.

Hypnose is geconcentreerde ontspanning (niets meer, niets minder). Iedereen maakt er dagelijks gebruik van, bijvoorbeeld: dagdromen, autorijden via de automatische piloot, opgaan in een boek of een film. Ook kinderen gaan op in een film, toneelstuk, boek etc.

Met deze methode zijn kinderen in staat via het onderbewuste hun blokkades om te buigen naar een gewenste situatie. Dit is een supersnelle manier om vaste patronen te veranderen. Cliënten die letterlijk vast zitten in negatieve gewoontes, angsten en fobieën krijgen inzicht in de cognitieve oorzaken. Daarna begeleidt ik cliënt naar de positieve “Levenshouding”, de weg naar levensvreugde.

Hypnotherapie wordt steeds meer erkend door de medische wereld voor het behandelen van chronische condities, zoals pijn, angsten en fobieën. Wanneer pillen en rationele adviezen niet meer helpen wordt het mentale bewustzijn geraadpleegd. (zie: in de media) Conditioneringen (Pavlov) kunnen bepalen of wij evenwichtig door het leven gaan of niet.

Wanneer wij herhaaldelijk gehoord hebben dat we niet goed genoeg zijn om doelen te bereiken, gaan we het soms geloven. Wij vertonen gedrag naar het etiket die wij opgeplakt krijgen. Negatieve conditioneringen veroorzaken verschillende vormen van fysieke problemen. Hypnotherapie werkt perfect bij verschillende vormen; angsten, darmklachten, nagelbijten, stotteren, onzekerheid, pesten en bedplassen

Traumatische ervaring angst voor wapens & geweld

"Onze zoon van 11 had als gevolg van een traumatische ervaring angst voor wapens & geweld. Telkens wanneer hij op televisie hiermee werd geconfronteerd, had hij 's nachts nachtmerries en kwam hij huilend uit bed. Nu, na 3 sessies, is hij een sterke knul die wapens en geweld een plaatsje weet te geven; het beste bewijs is het feit dat we op zaterdagavond samen naar een oude James Bond film hebben gekeken en hij de daaropvolgende nacht rustig heeft doorgeslapen. Dankjewel Verginia"

Lees meer ervaringen