Fertility

Wanneer ook IVF niet helpt...

Het is algemeen bekend dat ouders zwanger kunnen raken nadat een adoptie aanvraag gehonoreerd is of het adoptiekindje reeds in het gezin is opgenomen. M.a.w. het is een feit mentale blokkades bij ouders kunnen ontstaan waardoor een zwangerschap uitblijft.

The HypnoBirthing® Fertility Consultant is getraind om die mentale blokkades op te sporen middels hypnotherapie. Mannen en/of vrouwen kunnen geconditioneerd zijn, “niet goed genoeg” zijn om vader of moeder te worden.

Deze sessie worden 1 op 1 met de partners aangegaan. De partners komen er achter waar de blokkade is ontstaan. Onder begeleiding van de consultant worden blokkades verwerkt/weggenomen en is het probleem verleden tijd.

 

Ervaring van Meriam:

Meriam en haar echtgenoot hadden samen de bekende medische weg bewandeld. Samen en/of apart hebben ze alle mogelijkheden onderzocht, behandelingen en cyclusbewakingen ondergaan. Beiden waren zij kern gezond! De laatste strohalm was IVF, maar ook daarover kwam de grote teleurstelling… hun zwangerschap bleef uit. Op aandringen van haar moeder kwam Meriam bij mij voor een kennismakinggesprek. Meriam had niets met Hypnotherapie maar wilde van het "gezeur" van haar moeder af zijn..... Lees verder

Lees meer client ervaringen